Додатен комфор при носење на вашите леќи со растворот Total Care Wetting

total care

Растворот за леќи Total Care Wetting нуди дополнителна удобност за клиентите кои носат меќи и тврди леќи. Планирана од страна на експерти во лаборатории AMO е со користење на најновата технологија за визија, ова решение помага да се отстрани било какви опасни бактерии и честички на нечистотијата од површината на вашите леќи.

Додека Total Care Wetting обезбеди моќен дезинфекциско решение, тоа сепак останува нежно за очите. Ова овозможува на високо ниво на удобност без оглед колку чувствителни или склони кон иритација се вашите очи.

Леќи треба да се чуваат во течноста Total Care Wetting од прилика  6 часа или повеќе за најдобри резултати, тоа ги прави идеални за чистење во текот на ноќта. Кога се користи во комбинација со течност Total Care Cleaning fluid за чистење, вашите контактни леќи ќе остане чисти и здрави со часови во исто време.