Комплетен мулти наменски раствор за леќи COMPLETE® Multi-Purpose Solution EASY RUB® Formula

complete mps

Се за нега на вашите леќи со еден раствор, доживејте едно поинакво искуство.

Дали сте во потрага до се наменски раствор кој ќе ви помогне да имате чисти и уобни леќи. COMPLETE® Multi-Purpose Solution EASY RUB® Formula ќе ве изненади со неговата удобност и дезинфекција.

completemps-rub-rinse-soak

Дезинфекција

COMPLETE® Multi-Purpose Solution EASY RUB® Formula промовира формула која помага за дезинфекција, со остранување и убиство на широк спектар на бактерии и микроорганизми на вашите леќи за да помогне да се заштитат очите од инфекции. Овој раствор остранува ротеини и и остатоци кои предизвикуваат темелно чистење на леќите.

Удобност

COMPLETE® Multi-Purpose Solution EASY RUB® Formula содржи полоксамер 237, ефикасен чистач на леќи кој е нежен за очите. Со 4 корисни електролити, растворот е погоден за здрави и чисти леќи кои се удобни за носење.