All Clean Soft е најкорисниот раствор – сѐ во едно

ALL-CLEAN

Извршените студии покажуваат дека All Clean Soft е најефикасниот се во едно раствор за сите корисници на меки контактни леќи вклучувајќи ja новата генерација на силикон хидрогел.

Ефикасен во дезинфекција: елиминира 90% од габите и 99.9% од бактериите.

Ефикасен против acanthamoeba: за само 4 часа ги елиминира цистите и трофоцитите од acanthamoeba castellanii и polyphaga.

Eфикасен во чистење: вклучениот полоксамер во формулата ги фаќа нечистотиите што овозможува чистење на површината на леќата.